22 november 2009

Nu har jag gjort klart alla mina arbeten. Oj vad det känns skönt. Nu kan jag börja att leva igen. Nu skall jag börja att focusera på mig själv och min KBT. Jag ligger efter med mina uppgifter och det känns inte bra.

Igår var vi hos Eva-Lill och Sören och vi hade det jätte trevligt. Det var riktigt skönt att komma hemifrån. På dagen kom Tony och Tim och förgyllde vår dag. Lika kul att träffa sina nära och kära. I fredags var Vicky och alla barnen hos mig. De spisade pannkakor, sylt och grädda.

Jag är så nöjd över denna helg och att alla skolarbeten är inlämnade så det finns inte ord för detta. Håll nu tummarna för mig att jag får validera det som jag har jobbat inom vården och då är jag klar undersköterska 18 december. Jag känner att det är min tur nu.

Söndag kväll 8/11-09

Det var ett tag sedan jag skrev i mon blogg. Dagaren bara rinner iväg. Jag håller på med mitt skolarbete och det skall bli skönt när utbildningen är klar. I morgon skall vi till U-valla på studiebesök, tisdag skall jag och Janne åka till GBG. Den resterande veckan blir det skola rätt igenom.
Igår åkte jag till Lillemor i Uddevalla och sov över. Vi hade en så där mysig pratkväl som man behöver ibland. I fredags var jag hos Gicka och Emma. Han hade sitt kalas. Det är alltid kul att träffa sina nära och kära. Janne har varit på kurs över helgen. Nu har han åkt till Skee på gubbhockey.

RSS 2.0