Fredag middag

Nu har jag krupit ur mitt bo. Har varit grundförskyld med trolig feber. Det har varit jätte jobbigt. Jag får så ont i kroppen när jag blir dålig. Var enda led värker och jag mår urdåligt. Det är tur att jag sällan är dålig. Fick ta mig en tur till Strömstad igår. Skulle in och röntga nacken och höger knä. Det gick relativt bra. Jag och Veronica passade på att ta en fika och gå runt i butikerna runt om. Strömstad är en gullig liten stad och det finns faktiskt många bra affärer. Jag åker väldigt sälla dit. Brukar vara när man skall till sjukhuset. Någon gång fram över skall jag kosta på mig choklad massage igen. Det gjorde vi på Vickys möhippa och jag hade gjort det en gång tidigare. Fick det i 50 års present av Gun, Jerker, Irene och Jonny. Det är urskönt.
Hoppas på en bra helg. Känner mig fortfarande lite kass så det får bli lite alvedon som kurreringsmedicin.
Ha en bra helg alla ni som läser mig blogg

Måndag 23 februari

En ny vecka med nya utmaningar. Denna vecka består av några möten. På tisdag skall jag ha en lapoterivisning och tupperware hos Irene Ivarsson. Skall försöka ha en lapoterivisning i veckan. Behöver ha något att göra.
Har bestämt mig att nu skall jag ner 10 kg. Jag skall ändra lite vanor och börja motionera regelbundet. Jag tror inte att det är så stora förändringar som behövs. Jag skall äta ett till två mål av det proteinpulver som jag säljer.
Tony har börjat dricka pulvret och Gicka skall igång också. Ett bra sätt att bryta ett mönster.
Jag är trött på mitt dumpersdäck som har placerats sig runt min midja. Jag vägde mig i morse och vågen
visade 78,2kg. Det är 10 kilo för mycket för min längd och framför allt för mina dåliga knä.

På torsdag skall jag röntga höger knä och bröstryggen. Det skall bli skönt att göra den rönken. Jag har besvär hela tiden och genom en rönken får man svar om det är något fysiskt problem. Ryggen visade på utslitning och förskjutningar av kotor och beläggningar mellan kotorna. Det får jag leva med. Ortopeden sa att min framtid är sjukgymnastik och värktabletter. Kommer att stelvärka och då släpper värken. Jag frågade min läkare om framtiden och hon sa att det beror på hur jag lever. Får inte jobba för tungt och måste träna regelbundet. En läkare och sjukgymnast kan ju inte göra allt, utan jag måste skärpa mig och förstå att jag skall ta det lugnt. Jag har ju problem med att sätta gränser. Jag skulle tro att kroppen har markerat hit men inte längre, för ryggen larmar så fort jag gör för mycket. Det är tråkigt, men sanningen ljuger aldrig.

Igår hämtade vi Veronica i Vänersborg. Det är alltid kul när hon kommer på besök. Hon har sportlov denna vecka. Vi får se hur veckan fflyter. En dag skall vi åka till Torp och shoppa lite. En dag blir det Strömstad. Det är där som jag skall rönka mig.

Det var ett tag sedan.

Skall försöka att skriva några rader. Har Tim runt mig. Allt är upp och nervänt, men vad gör det.
Onsdag till fredag har Max varit hos mig. Vi har haft det jätte mysigt. Vi avslutatade dagen med att åka pulka tillsammans med Guns barnbarn. Max var jätte nöjd. Vicky kom och hämtade honom, men innan hon åkte han vi med en fika hos Gun. Max var jätte nöjd.
Vicky lämnade Tim. Vi hade bestämt att han skulle komma och sova över, så att dom kunde få en lugn kväll och sova ut som i morse. Det är lite passning när man har Tim. Jag har varit och sagt jaja två ggr på en liten stund. Har har förkärlek till mina blommor i fönstret. Just nu ligger det en massa jord i soffan, men att citera Max när han var liten"Det är en världslig sak" och det stämmer. Det finns ju dammsugare och den behöver ju motioneras den också, eller är det mormor som behöver det?
Tim väkte oss ca 05.00. Jag hade hämtat honom vid ettitden i natt, så han låg emellan oss. Halv sju stog vi upp. Pause i bloggandet. Har precis varit och samalt ihop en massa socker. Hade glömt sockerskålen på bordet. Inte bra. Han passade förståss på att ta en sked. Nu skall han upp på steppmaskinen.
Till frukost fick han havregrynsgröt med lingosylt på. Det tyckte han var jätte gott, men en halv macka fick det blir också. Janne åt ju smörgås, så man får ju inte missa något. Han hann med ett par vändor till toastolen också. Mormor är inte snabb nog.
Nu pratar han i bakgrunden min lilla bulling. Nu är han arg. Fick inte krypa upp i trappan. Det svänger fort. jag har hunnit tagit några kort på honom. Tyvärr glömde jag ta kort på Max. Jag har inte riktigt kommit in i att man kan fota lite nu och då, men jag kan iallafall få in dom på datan nu och fota har jag också lärt mig.



Hur lycklig som helst. Tänka sig en egen fjärrkontroll!!!!!!!!!



Oj en blomkruka. Passar nog på att ta ett nypon, innan mormor ser.



Tim bakom släper. Mormor och Janne har så mycket bråte på gården,
men det är kul att gömma sig!!!

Jag får lära mig att zoma kort. Det får vara nästa steg i utvecklingen.

Nu har Tim krupit upp i mitt knä. Han vill var dettagande i sin fotovärd. Han pekar och sägen den.

Jag skall visa några nyheter som jag fick se när jag var på kickoffen i Gävle. Jag pratar Lapoterie.



RSS 2.0