Måndag den 27/4-09

En ny vecka att fylla. Det brukar inte vara svårt. Till morgon har jag gjort iordning pengar och redovisning för Sotenär.  Jag skall sätta mig med deklarationer och betala räkningar. Skönt när allt är klart.
Hoppas kunna gå ut lite och fixa i trädgården. Vi får se vad som händer idag. Dagen har ialla fall börjat bra.

Fredag 090424

Nya inlägg.
Idag fick jag besök av Vicky och Tim. Oj vad det var kul. Denne lille kille är så himla go. När dom hade åkt fick jag fart. Kom på att det var alldeles för mycket skräp på alltan. Man skall ju inte behöva säga jajaj hela tiden utomhus. Jag fick ett ryck och samlade ihop allt skräp både inomhus och utomhus och så bar det i väg till tippen. Får passa på när Janne är hemma. Han får ta det som är tungt och jag det som är lätt.

När vi kom hem åkte Gun och jag till Hällvadsholm och köpte blommor. Det är livskvalitet tycker jag. I morgon har vi Dalslandsserien i Sotenäs, sedan är våta tävlingar över fram till hösten. Då kan jag luta mig tillbaks och bara betala de löpande utgifterna.

ha det så gott alla bloggande vänner!!!!!!!!!!!!

Torsdag 23/4-09

Nu är det dags att skriva några rader igen. Allt känns ok nu. Har betat av lite saker som har hängt över mig. Måndag och Tisadag var jag i Bullaren och vävde. Igår städade jag stora rummer noggrant och rafsade över köket på samma gång. Idag har jag tagit det lugnt med hemsysslorna och istället har jag tagit hand om redoviningen för sotenäss mcc. Nu har jag bara skolarbetet kvar att beta av. Jag har en trädgård som behöver lite omsorg och det är nästa projekt.
I mitt nya värkande liv måste jag lära mig att jobba med förstånd. Inte lätt, men tvunget. Jag har aldrig varit den som har stått och tittat på när någon jobbar, men det får jag göra nu.
Över helgen var Janne ute och grävde när buskar för mig och jag stog och tittade på. Det känns inom mig, men nu är det som det är. Jag tycker att jag har gott mod i alla fall med tanke på hur jag mår i min värkande kropp.
Jag har ett råd till alla er som läser mig blogg att tänk på att kroppen skall hålla även när ni passera 50 års strecket. Ett gott råd från en som vet. Nog om värk och elende.
Man får fokusera på det som är bra och det finns massor. Det gäller att inte dras med i allat som är jobbigt och det finns bara en person som kan göra något åt situationen och det är du själv i detta fallet jag.
Jag skall dyka i mitt arkvi igen och se om jag hittar något kul:



Detta är min pappa. Jag tror att året är 1970. Han var 50 år där. En typisk bild på honom från den tiden. Fiskarmössa och cigarett i handen.




Tänk vad ung man har varit. Här är jag 17 år.

Måndag 090420

Hej
Det var ett tag sedan. Jag har inte haft så mycket att förtälja. Jag brottas med en utsliten kropp och hur jag skall förhålla mig till detta. Det är inte lätt, men jag måste börja att acceptera min situation.
Jag har  mätt  mig och vägt mig. Siffrorna blev höga, men det skall jag råda bot på. Jag skall äta proteinpulver och middag. Denna ggr skall det fungera. Jag skall använda mina träningsredskap dagligen och promenera det jag orkar. Jag måste gå ut lite försiktigt.
Jag har tänkt att jag skall göra som i  Skippers program att efter 8 veckor skall jag se hur resultatet har blivit. Känns långt, men jag skall hålla mig ialla fall.
Om en stund skall jag åka till Bullaren och väva. Behöver väva klart, så att jag kan släppa det nu när våren kommer. När det är varmt ute vill man göra andra saker.

Ha det så gott till vi hörs igen

RSS 2.0