juldags kväll

Skall skriva några rader. Har packat och sitter nu och läser lite bloggar. Det är så¨kul att titta på alla bilder och glada barn. Imorgon åker vi till Dalarna och blir där en vecka. Skall bli skönt att komma hemifrån. Jag skall köra 40 mil själv. Det har jag aldrig förrut gjort, men det skall nog gå bra. Janne har köpt en bil till sin dotter och hon väntar på att få den, därav går två bilar från säm. Vi skall försöka komma iväg så att jag slipper att köra när det är mörkt.
Till alla er som läser min blogg önskar jag ett riktigt gott nytt år så höres vi 2009. Skall se om jag blir duktigare på att blogga då

onsdag kväll

Skall skriva några rader innan jag går och sover. Har varit på möte i sotenäs och vi åt jultallrik. Jag börjar att känna mig som en julgris. Har ätit flera julbord. Visst är det gott, men man äter mer än vad som är behövligt. Imorgon skall jag leverera ut min leverans i keramik. Skall bli skönt att bli av med alla lådor som jag har haft runt mig ett tag.
När leveransen är utlevererad skall jag sy lite julklappar i lappteknik. Har sytt en kudde till max. Det är jätte kul att sy, men det tar sin lilla tid. Iår skall jag försöka göra lite klappar om tiden räcker till. Kommer att fota mina alster så att ni får ta del av dem. Imorgon skall jag till skolan. Har läst om månggifte. Skall diskutera detta i en grupp imorgon. Dom arbeten som jag har gjort har gått bra. Tycker det är jätte kul att läsa. Jag kommer nog att skaffa mig en utbildning som går i linje med de problem som jag har. Jag är ett levaande exempel på hur man inte skall leva. Det finns en utblidning som heter rehabiliterings pedagogik och med den kan jag hjälpa människor som är sjukskriven för värk eller utmattningssyndrom etc. Jag har diskuterat detta med min arbetsteruapeft. Vi får se vad det blir av mig när jag blir stor.

Nu skall jag gå och sova God natt

Ett tag sedan

Det var ett tag sedan jag var inne och skrev något. Dagarna bara springer iväg. Är det inte möte så är det fest och julb ord. Jag känner mig som en stoppad gris, men det hör väl till den här tiden. Igår sydde jag en jätte fin kudde som jag trar att Max skall få i julklapp. Skall ta kort och visa den en annan dag. Skall sy ett litet docktäcke till Maria på Oppens lilla Elsa. Kul att göra saker till banrdoms kompisars barnbarn. Skall se om jag kan ta tag i det imorgon. Jag har även skolarbeten att göra. Skall läsa om månggiften och vi skall diskutera detta i grupper på torsdag. Det har gått bra hittills och jag tycker det är urkul att läsa. Det enda är att det blir andra saker som blir isidosatta, men så är det. Man kan inte hinna allt.

RSS 2.0