Söndag den 14 februari 10

Hjärtliga kramar till alla på alla hjärtans dag.

Nu har jag betat av alla måsten och krav. Bokslutet är klart för samhällsföreningen. Känns skönt! Nu kan jag börja att focusera på mig själv och hemmet.

Har gått ner 2 kg dessa två veckor som jag har hållt igen. En vecka med soppor och en vecka med blandad ätning. Igår hade vi myskväll, så då unnade jag mig både vin och 2 drinkar. Man får allt leva också. Jag undviker vitt mjöl, socker, potatis, ris och makaroner. Får se om det kan hjälpa. Visst skall jag äta den någon gång ibland, men inte vare dag. Det går riktigt bra, fast jag är en potatisälskare.


Måndag 8 februari.

Efter en vecka med enbart soppor och nästan 3 kg lättare, börjar jag så smått att äta. Åt luch med kött och grönsaker och skulle inte ha ätit mer idag, men ack vad jag bedrog mig. Var på möta och där bjöds det på köttbullesmörgås och jag tog en. Vet inte om jag har dåligt samvete eller ej, men gott var det. Jag kan inte tänka mig att vara låst till soppor, men kan ha det som ett kompliment. Nu får vi se hur det går framöver. Jag skall kämpa på mitt vis och skall bli av med 10 kg. Hur lång tid det kommer att ta det får framtiden utvisa.

Dagarna flyter på. Jag kämpar med värk, f-kassan och mig själv. Vet inte riktigt själv hur jag vill ha min framtid. Värken är en sak och jag en annan. Jag får väl som med vikten se an. Det blir säkert bra till slut. Jag är ju av naturen envis, så det är bara att plocka fram mina häkrafter och kämpa på.

Jag har kommit igång med handarbete och nu skall jag börja med scrapbooking och göra kort. Det verkar så himla kul. Har köpt mig en grundsats och sedan har Vicky en massar papper etc som jag har tänkt att köpa av henne (på obestämd tid). MIn ekonomi är inte så bra efter 2 år som sjukskriven, så hade jag orkat jobba hade det varit bra.

Håll tummarna för mig alla ni som läser min blogg.

RSS 2.0