Tisdag 20 januari

Idag är det 5 år sedan min mamma dog. Tänk vad tiden går. Jag saknar mamma. Hon var jätte trelig och rolig, men så är livet. Tyvärr har jag inget kort inlagt på henne, men jag kanske kan avancera och lära mig scanna in kort. Vem vet. Jag skall i alla fall in i mitt bildarkiv igen. Jag är så glad, för jag har sorterat där och då är det lätt att  hitta korten.

Här är inte Max gammal. Det verkar vara runt jultiden, så han är väl dryga året.




Vinterbild från tjurpannan

Måndag den 19 januari

Idag har jag varit hos doktorn. Han sjukskrev mig fram till den 12 faebruari. Jag hoppas komma igång och arbetspröva framledes. Börjar bli tråkigt att gå hemma. Jag börjar att bli piggare i kroppen, men inte bra. Jag kanske inte blir bättre än så här. Vem vet. jag får vara glad att det har gått åt rätt håll.
Jag har suttit med bokföring mest hela dagen, men en kik i face booken har jag allt haft tid med. Tycker det är urkul.
imorgon är det 5 år sedan min mamma dog. Tänk vad tiden går fort. Hon försvan ifrån mig flera år innan hon dog. Det är tråkigt när det blir så, men livet har en fram och en baksida.

Skall nu dyka in i mitt arkiv och se vad jag hittar där.

Här är mina två tjejer.








 

Så sa mamma att nu får du borsta tänderna och gå och lägga dig. Lydig som alltid, så gjorde hon som jag sa.

Söndag kväll.

Skall skriva några rader. Idag har jag haft en familjemiddag. Det är alltid kul att träffas. Tog lite kort som jag skall visa.
Veckan som kommer är det bokföring som gäller. Måste bli klar med bokföringen.


Max, Gicka och Tony.



Glass och varm chokladsås är gott, tycker Max, Moa och Flood.



Vicky, Tony och Max

Lördag kväll 17 januari

Jag skall skriva några rader. Idag har jag på lions hov och kollat på hockey. Det blev en heldag. Janne var med och spelade. Det var riktigt kul att se på hockey. När jag kom hem såg jag på körslaget. Blev glad när Eriks kör gick vidare. Jag tycket att dom var duktiga, men å andra sidan var alla duktiga.
Skall hämta Janne och Ronny i Strömstad i natt. Efter matchen nalkas det mat och dryck. Man måste få ha lite kul på tu man hand ibland. Jag är helt såld på face book. Tycker det är urkul. Blir så stolt över mig själv att jag kan lägga in bildet och chatta m m. Idag kunde jag föraöver kort från kameran till datan. Det är inte så svårt. Det är bara att pröva sig fram.
Jag skall lägga in några nya bilder, från mitt egna arkiv.



Kan man bli annat än glad när man ser en glad tjej på självaste julafton.



Oj jag skall få en julklapp, tänker Tim. Tur att jag har en storasyster som hjälper mig!!!!!!!!!!!!




Dammsugare, va bra, tycker Tim.



Max väntar förtvivlat. Är den till mig, tro?



Mamma i familjen. Pepparkakor är gott. Jag tror att hon börjar bli hungrig. Det nalkas snart mat.


Lördag em

Veckan har varit bra. Ikväll skall vi till Ewa och Kjell och spela spel. Jag köpte ett retrospel som är jätte kul. Det väcker en massa roliga minnen och känslor. Det kommer nog att bli ett och annat skratt.
Har ett stort arbete framför mig. Jag måste göra klar bokföringen för sotenäs mcc. Vi skall ha årsmöte sist i januari och jag har bara bokfört hälften, så nu gäller det att lägga på ett kol. Men jag fungerr bäst när jag har kniven på strupen.


7 januari

Blev en liten runda med stavar idag, annars har jag suttit och läst det mesta av dagen. Skall redovisa en bok imorgon som handlar om hur kvinnor blir behandlad i arabländerna. Hemsk tanke och det värsta är att det är sant. Svårt att förstå. Tänk vad bra vi har det. Då kan ett ryggsott vara lindrigt i jämförelse om hur deras liv är. Nu skall jag gå upp och läsa det sista av boken. Ha det så bra

5 januari

Året börjar inte som jag tänkte mig. Har åkt på ett ryggskott och mår inte bra. Hoppas att det är ett ryggskott så det inte är ett nytt ryggtillstånd med allt vad det innebär. Vet inte om jag orkar en ny resa. Det gångna året har inte varit speciellt roligt med tanke på hur jag har mått, men man får ta en dag i sänder och se var man landar.
Skall snart hoppa in i duschen. Stog upp med Janne idag och åt frukost. Tog en värktablett, vilket gör mig trött, sedan blev det ryggläge framför tv:n. Somnade bitvis. Man blir trött av värktabletter, men det är väl det som är mening att man skall sova och vila. Skall leta fram mina stavar och börja med stavgång, men endast en kort runda.

tredje januari.

Hemma igen från Dalarna. Vi har haft en jätte skön vecka. Jag har slappat, läst och löst korsord. Varit ute och gått. Det var snö och soliga dagar, vad mer kan man önska sig. Janne har varit ute och jagat  och vi har mått jätte bra. Jag får hoppas att vi får ett bättre år än vad 2008 kunde erbjuda oss. Det har varit ett jätte jobbigt år. Jag med all min värk. Jannes förlust av körkort och sedan den tråkiga olycka som drabbade honom. Han skall igån att jobba på måndag, men jag tror det kommer att gå bra. Han är mycket piggare nu. Hur det blir med mig kan man undra. Hade kontakt med ortopeden innan jag drog till Dalarna och ha sa att det inte fanns något som han kunde göra för mig. Jag får nog tyvärr ställa in mig på att jag har mina förslitningar och förskjutningar på kotor. Jag får hitta nya vägar och det kommer jag att göra.
Imorgon skall jag börja att gå med stavar. Fick det rådet av en kille i Dalarna som också har haft liknande besvär som jag har och har haft. Han gick små sträcker åt ggr och ökade på efter hand. Jag skall göra lika danat och se om det kan stärka mig. Skall även försöka att börja simma en dag i veckan. Allt för att stärka min kropp.
Jag önskar er alla en god fortsättning på 2009 och jag skall göra detta år så bra som jag kan.

RSS 2.0